МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.12.2016, Џамијата Умајад во источниот дел од Алепо(МИА/ЕПА)
Штетите внатре во џамијата Умајад во источниот дел од Алепо, Сирија, 13 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис