МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.12.2016, Песочни скулптури на Дедо Мраз (МИА/ЕПА)
Песочни скулптури на Дедо Мраз направени од индискиот песочен уметник Сударшан Патнаик на Бадник, на Златната плажа во Пури, на65 километри од Бубанесвар, Индија, 24 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис