МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 29.12.2016, Техеран изложба(МИА/ЕПА)
Иранка гледа во слика за време на изложбата „Западна уметност“ во Техеран, Иран, 29 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис