МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 30.12.2016, Киргиски уметници(МИА/ЕПА)
Киргиски уметници настапуваат за детска публика на настанот со уметнички изведби за одбележувањето на претстојниот празник за Нова Година во Бишкек, Киргистан, 29 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис