МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.01.2017, Новогодишно капење во Берлин(МИА/ЕПА)
Новогодишно пливање во Берлинското езеро Оранкесе, Германија 02 јануари 2017.

Назад до Фото сервис