МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.01.2017, Трка со санки влечени од кучиња(МИА/ЕПА)
Трка со санки влечени од кучиња, Верфенвенг, Австрија, 08 јануари 2017.

Назад до Фото сервис