МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.01.2017, Снежни скулптури(МИА/ЕПА)
Снежни скулптури во паркот Таебак, Сеул, Ј. Кореја, 12 јануари 2017.

Назад до Фото сервис