МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.01.2017, Зима во Авганистан(МИА/ЕПА)
Момче јава на коњ низ снег во едно предградие на Кабул, Авганистан, 16 јануари 2017.

Назад до Фото сервис