МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.01.2017, Скопје во снег(МИА/Јован Димоски)
Жена ги шета своите кучиња во парк во Скопје, снегот продолжи да вее и денеска.

Назад до Фото сервис