МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.01.2017, Капитол Хил(МИА/ЕПА)
Капитол Хил се подготвува за инаугурацијата на Доналд Трамп како 45-ти претседател на САД,Вашингтон, 20 Јануари 2017.

Назад до Фото сервис