МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 23.01.2017, Белоруси од селото Новини(МИА/ЕПА)
Белоруси од селото Новини, на 80 километри од главниот град Минск, прославуваат празник под маски.

Назад до Фото сервис