МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 25.01.2017, Балони(МИА/ЕПА)
Фестивал за балони на топол воздух во Мандалај, Мјанамар 25 јанури 2017.

Назад до Фото сервис