МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.01.2017, Девојки од клубот Шаолин(МИА/ЕПА)
Девојки од клубот Шаолин Вушу во Авганистан ги усовршуваат своите вештини на врв од рид во Кабул, Авганистан, 25 јануари 2017 год.

Назад до Фото сервис