МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 27.01.2017, Кинески изведувачи(МИА/ЕПА)
Кинески изведувачи облечени во традиционални костуми ручаат по проба на прикажување ритуал за жртвување од времето на династијата Чинг (1636-1912) во Пекинг, Кина, 26 јануари 2017 год.

Назад до Фото сервис