МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 30.01.2017, Филипински танчари(МИА/ЕПА)
Филипински танчари ја прославуваат Кинеската Нова Година во главниот град Манила

Назад до Фото сервис