МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.02.2017, Птица јаде гуштер(МИА/ЕПА)
Птица јаде гуштер на поле близу Наблус, Западен Брег, 5 февруари 2017 год.

Назад до Фото сервис