МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.02.2017, Санкт Петерзбург(МИА/ЕПА)
Велосипедист покрај замрзнатата река Нева во Санкт Петерзбург, Русија.

Назад до Фото сервис