МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.03.2017, Робот келнер(МИА/ЕПА)
Робот келнер служи пица на гости во ресторан во градот Мулан, Пакистан, 3 март 2017.

Назад до Фото сервис