МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.03.2017, Индискиот вдовици (МИА/ЕПА)
Индискиот вдовици учествуваат во прославата на фестивал во Вриндавана, Утар Прадеш. 9 март 2017 година.

Назад до Фото сервис