МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.03.2017, Маха-ТхаКуарЈан-Тхи(МИА/ЕПА)
Сонцето заоѓа над Маха-ТхаКуарЈан-Тхи будистичкиот храм во Ниаипитав, Мијанмар, 10 март 2017 год.

Назад до Фото сервис