МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.03.2017, Анза - Борего Пустината(МИА/ЕПА)
Посетители се фотографираат низ расцутените цвекиња во Анза - Борего Пустината, Калифорнија, САД.

Назад до Фото сервис