МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 24.03.2017, Цветната градина Кеукенхоф(МИА/ЕПА)
Слика снимена од дрон ја прикажува цветната градина Кеукенхоф, Холандија, 22 март 2017 год.

Назад до Фото сервис