МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.04.2017, Аркада од лаванда(МИА/ЕПА)
Луѓе се шетатаат под аркадата од лаванда долга од 200 метри во Сенгјанг, Јужна Кореја.

Назад до Фото сервис