МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.04.2017, Расцутени јапонски цреши(МИА/ЕПА)
Луѓе пловат и се сликаат додека ги гледаат расцутените јапонски цреши во Токио, Јапонија, 6 Април 2017.

Назад до Фото сервис