МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.04.2017, елигденските празнувања во Кордоба(МИА/ЕПА)
Учесник носи качулка за време на процесијата на едно братство по повод велигденските празнувања во Кордоба, Шпанија.

Назад до Фото сервис