МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.04.2017, Гулаб во Франкфурт(МИА/ЕПА)
Гулаб одлетува откако се напил вода на фонтана во центарот на Франкфурт, Германија, 11 април 2017.

Назад до Фото сервис