МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.04.2017, Украинци се полеваат со вода(МИА/ЕПА)
Украинци се полеваат со вода во рамките на обичајот за пролетно чистење во Лвив, Украина, 17 април 2017 год.

Назад до Фото сервис