МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.04.2017, Лозарите ги заштитуваат виновите лози со свеќи против замрзнување.(МИА/ЕПА)
Горат свеќи во поле за да не замрзне грозјето во Јенинс, Швајцарија, 21 Април 2017. Поради невообичаените ниски температури, лозарите ги заштитуваат виновите лози со свеќи против замрзнување.

Назад до Фото сервис