МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 27.04.2017, Пловечки пазар(МИА/ЕПА)
Тајландски пазарџии на пловечкиот пазар Дамноен Садуак во Ратчарбури, Тајланд, 27 април 2017.

Назад до Фото сервис