МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.05.2017, Рели Аргентина 2017(МИА/ЕПА)
Хајден Падон од Нов Зеланд во текот на четвртиот ден од релито на Аргентина, Виља Карлос Паз, Аргентина, 30 април 2017.

Назад до Фото сервис