МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.05.2017, Идлиб(МИА/ЕПА)
Пазарен ден во провинцијата Идлиб, Сирија, 05 мај 2017.

Назад до Фото сервис