МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.05.2017, Млади ултраортодоксни Евреи жнеат пченица(МИА/ЕПА)
Млади ултраортодоксни Евреи жнеат пченица во поле во близина на израелскиот град Модин, 11 мај 2017 година. Собраната пченица ќе се складира една година и потоа ќе се користи за мелење брашно и за правење на бесквасен леб за фестивал за Пасха празникот.

Назад до Фото сервис