МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.05.2017, Виножито и ветерница(МИА/ЕПА)
Виножито сјае позади ветерница во околината на Волфсбург, Германија, 15 мај 2017.

Назад до Фото сервис