МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.05.2017, Чистење снег во Швајцарија.(МИА/ЕПА)
Чистење снег на планинскиот превој Голем Ст. Бернард во Швајцарија.

Назад до Фото сервис