МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 22.05.2017, Јога со кози(МИА/ЕПА)
Јаре се качува по јогин за време на јога час во Глендејл, Калифорнија, САД.

Назад до Фото сервис