МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.06.2017, Речното корито на Буриганга(МИА/ЕПА)
Мажи чекаат во загадената вода во близина на речното корито на Буриганга во пресрет на Светскиот ден на животната средина, во Дака, Бангладеш, 4 Јуни 2017.

Назад до Фото сервис