МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 27.06.2017, Пожар во шума во Ла Пенуела,(МИА/ЕПА)
Пожар во шума во Ла Пенуела, Шпанија, 24 јуни 2017 год.

Назад до Фото сервис