МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.07.2017, Шумски пожари(МИА/ЕПА)
Шумски пожари беснеат во Калифорнија, САД, 12 јули 2017.

Назад до Фото сервис