МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.08.2017, Зајдисонце близу селото Трпејца(МИА/ЕПА)
Маж во кајче на зајдисонце близу селото Трпејца на Охридското езеро, Македонија, 3 август 2017 год.

Назад до Фото сервис