МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.08.2017, Дете си игра во базен од домати(МИА/ЕПА)
Дете си игра во базен од домати во текот на 15от Хвачеон фестивал на доматот во Хвачеон-гун, Јужна Кореја, 5 август 2017 год.

Назад до Фото сервис