МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.08.2017, Жени одвојуваат крзно од козји влакна(МИА/EПА)
Жени одвојуваат крзно од козји влакна во фабрика во Херат, Авганистан, 8 август 2017 год.

Назад до Фото сервис