МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.08.2017, Куклица(МИА/ЕПА)
Метеорски дожд во Куклица близу Кратово, Република Македонија, 12 август 2017.

Назад до Фото сервис