МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.08.2017, Посетители на Зигет фестивалот во Будимпешта(МИА/ЕПА)
Посетители на Зигет фестивалот во Будимпешта

Назад до Фото сервис