МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 29.08.2017, Овци на Алпите(МИА/ЕПА)
Овци сликани од дрон слегуваат по алпската патека, за време на прославата на овчарскиот викенд, традиција во Балтен, Швајцарија.

Назад до Фото сервис