МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 30.08.2017, Аџилак, Мека(МИА/ЕПА)
Поглед на главната џамија во мека и дел од 2,6 милиони аџии кои годинава се во посета на големото исламско светилиште. Мека, Саудиска Арабија 30 август 2017.

Назад до Фото сервис