МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.09.2017, Лебед се чисти(МИА/ЕПА)
Лебед си ги чисти пердувите во градините Кенсингтон, Лондон, Британија.

Назад до Фото сервис