МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.09.2017, Рохинга маж носи дете во кошница(МИА/ЕПА)
Рохинга маж носи дете во кошница во близина на Текнаф, Бангладеш, 13 август 2017.

Назад до Фото сервис