МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.09.2017, Уметничко дело Приказна од Иднината(МИА/ЕПА)
Огромното уметничко дело Приказна од Иднината на францускиот уметник Сајпе претставува млада девојка како чита книга. Делото е изработено на ридот Лес Рошер де Наје, кај швајцарскиот град Монтро

Назад до Фото сервис