МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.09.2017, Авганистан дрога(МИА/ЕПА)
Припадник на авганистанските власти запалува запленета дрога во Џалалабад.

Назад до Фото сервис