МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 29.09.2017, Чистење на Ленин(МИА/ЕПА)
Чистач качен на кран го чисти споменикот на Ленин како дел од подготовките за 100 годишнина од болшевичката револуција. Москва, Русија, 29 септември 2017.

Назад до Фото сервис